We use cookies to offer the best possible user experience on our website. We also use third-party cookies, to deliver personalised advertisement messages. By using our website you agree, that cookies can be saved on your device. Further information on the cookies used and on how to disable them can be found here.
 
 

Kohl & Partner mbështetur mijëra projekte në më shumë se 20 vende

 

Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi   

 • Master Plani i Turizmit për Bregdetin e Jonit, ndermjet Llogarase dhe Qeparoit, Shqipëri
 • Koncepti dhe Plani i Biznesit për një hotel me 4-yje dhe projekti i portit pranë Durres, Shqiperi
 • Plani i Biznesit dhe Konsulence per Turizmin per nje port, zhvillimit i pasurive te patundshme dhe Hotelit-turistik në Kalaja e Turres , Shqiperi
 • Para-studim për një projekt vend-pushimi (holiday resort) afër qytetit Vlora, Shqiperi
 • Zhvillimi i një plani për Turizmin e verës në Kosovën Jugore, Kosovë
 • Strategjia Kombëtare e Turizmit për Maqedoninë
 • Studimi i Fizibilitetit për pesë hotele në Ulqin, Mali i Zi

 
Destinacionet e Turizmit

 • Plani i Zhvillimit te Turizmit per nje Resort Malor ne Shahdag, Azerbajxhan
 • Plani për zhvillimin e pushimores malore „Klekovaca“, në Bosnjë e Hercegovinë
 • Master Plani i Turizmit për Vend-pushimin Malor Jahorina, Bosnje-Hercegovinë
 • Plani i Zhvillimit te Turizmit Kreativ për destinacionin Mesdhetar Neum, Bosnnje-Hercegovinë
 • Master Plani i Turizmit për rajonin Split/Dalmaci, Kroaci
 • Master Plani i Turizmit për Rivierën Brijuni Riviera, Kroaci
 • Konsulencë për zhvillimin dhe zbatimin e një sistemi të cilësisë për turizmin, Estoni
 • Programi për zhvillimin e turizmit në Szolnok, Hungari
 • Plani turistik master për rajonin Kurdistan Irak
 • Master Plan për turizëm për rajonin e Kazakhstanit Jugor, Kazakhstan
 • Plani i marketingut për turizmin rural per Poloninë    
 • Evaluimi I proektit dhe Konceptet e marketing per vendpushimet e planifikuara malore Arieseni, Rumani
 • Auditi i Destinacionit për Piatra Neamt, Rumani
 • Master Plani Turizmi për Cheboksary, Rusia
 • Master Plan i Turizmit për Republikën e Tatarstan-it, Rusi
 • Plani për zhvillimin e turizmit - Kavkazkye Mineralnye Vody, Rusi
 • Master Plan i Turizmit për Republikën e Bashkortostan-it, Rusi
 • Analiza Potenciale & Analiza e Tregut për zhvillimin e turizimit në Krasnoyarsk Krai, Rusi
 • Auditi i Destinacionit për Rajonin Autonom te Yamalo-Nenets, Rusi
 • Auditi i Destinacionit për Berdsk (Krahina Novosibirsk), Rusi
 • Letër eksperti në ansamblin e planifikuar turistik “Severni Mir”, afër Yakutsk-ut, Rusi
 • Master Plani i Turizmit për Vend-pushimet (resorts) Malore “Kopaonik” dhe “Divcibare”, Serbi
 • Strategjite e Turizmit dhe të marketingut për Ljubljanën, Slloveni
 • Master Plani i Turizmit per provincen e Sinopit, Turqi
 • Plani i biznesit për të planifikuar Resortin Malor Borzhava, Ukrainë
 • Strategjia e Turizmit per provincen e Austrise se Poshtme, Austri
 • Master Plani per turizmin kulturor me destinacion "Alpet Vjeneze", Austri
 • Zhvillimi i Strategjisë së Turizmit për Kleinwalsertal, Austri
 • Master Plani i Hotelerisë për rajonin Bodensee-Alpenrhein, Austri
 • Koncepti Strategjik për Parkun Kombetar Hohe Tauern, Austri
 • Koncepti i Turizmit për destinacionin Lech/Zürs, Austri
 • Strategjia e Turizmit për provincën e Salzburgut, Austri
 • Pjesmarrje në procesin e zhvillimit të ligjit të ri të turizmit në provincën Karnten, Austri
 • Master Plani Turizmi për Provincen e Brandenburgut Gjermani
 • Strategjia e Turizmit per Tübingen, Gjermani
 • Studimi ne lidhje me ndikimin ekonomik mbi turizmin nga ndërtimi i një hidrocentrali në Freiburg, Gjermani
 • Zhvillimi i kartës së turizmit për destinacionin Tegernsee, Gjermani
 • Koncepti i Turizmit për provincën e Baden-Württemberg, Gjermani
 • Një strukturë e re organizative për Kompani të Menaxhimit të Destinacionit në Chiemgau/ Chiemsee, Gjermani
 • Koncepti i Turizmit për Rajonin Ruhrtal, Gjermani
 • Koncepti Strategjik për Schwarzwald (Pylli i Zi), Gjermani
 • Koncepti i Turizmit për ishullin Juist, Gjermani
 • Zhvillimi i drejtimeve të turizmit për rajonin Oberallgäu, Gjermani
 • Koncepti i Turizmit për provincen e Tirolit Jugor, Itali
 • Programi i përmirësimit të cilësisë për rajonin Lana, Itali


Hotele dhe Rezorte
     

 • Studimi fizibiliti për tre hotele të planifikuara në pushimore malore Shahdag, në Azerbajxhan
 • Studim Fizibiliteti për një projekt hoteli në Trebinje, Bosnjë-Hercegovinë
 • Analiza Potenciale dhe Strategjike e konceptit të zhvillimit të hotelit për një hotel aeroporti në Sarajevo, Bosnje-Hercegovinë
 • Koncepti dhe vlerësimi për një hoteli me 4 yje në Sofje, Bullgari
 • Koncepti dhe vlerësimi i një hoteli me 5 yje në Bansko, Bullgari
 • Zhvillimi i Konceptit dhe Strategjia e Marketingut Strategy për një hotel me 4-yje spa në Varvara, Bullgari
 • Zhvillimi i Konceptit dhe Plan-Biznesi për një hotel me 5-yje në Destinacionin Spa Dolna Banya, Bulgari
 • Plani i Optimizimit për operacione hoteliere në një hotel me 4-yje spa në Bansko, Bullgari
 • Studim Fizibiliteti dhe Përzgjedhja e Operatorit për një hotel me 5 yje në Sofje, Bullgari
 • Koncepti Strategjik për një hotel butik 4-yjesh në in Sofie, Bullgari
 • Studim Fizibiliteti për një hotel biznesi në Sofje, Bullgari
 • Zhvillimi i Konceptit dhe Plan-Biznesi per një rezort country-klub, me 4-yje në Borovets, Bullgari
 • Studimi i Para-Fizibilitetit për një hotel rezort i shkallës së lartë në Split, Kroaci
 • Zhvillimi i Konceptit dhe ripozicionimi i hoteleve të grupit RHR (tani Valamar) në Rabac, Porec, Krk dhe Dubrovnik, Kroaci
 • Zhvillimi i Konceptit Development për një hotel 3-yje te tipit jeshil në Pragë, Republika Çeke
 • Tregu dhe Studimi i fizibilitetit teknik për Rezortin Spa & Wellness Tskaltubo, Gjeorgji
 • Studimi i Fizibilitetit per nje hotel turistik ne rajonin e Peloponezit, Greqi
 • Opinioni i Dytë për një hotel qyteti 4-yje me 120 dhoma në Budapest, Hungari
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel aerporti- dhe konference në Budapest, Hungari
 • Opinioni i Dyte për një hotel me 4-yje spa & konferenca, me 140 dhoma në Bük, Hungari
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel me 4-yje në Visegrad, Hungari
 • Studimi fizibiliti për një hotel, si një pjesë për përdorim të ndryshëm, në Shymkent, Kazakistan
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel Arti me 4-yje in Riga, Letoni
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel 4-yje me qendër konferencash dhe park ujor në Varshavë, Poland        
 • Studimi i Fizibilitetit pë projektet e dy hoteleve në Bukuresht, Rumani
 • Studimi fizibiliti për një hotel të klasës së mesme me 150 dhoma në Timisoara, Rumani
 • Koncepti dhe Para-Fizibilitetit për një Rezort Lluksi Golf & Spa afë Krasnodarit, Rusi
 • Zhvillimi i Konceptit për një hotel me 4-yje design në Beograd, Serbi
 • Studimi i mire-perdorimit per hotelet e Telekom Slovenije, Slloveni
 • Studimi fizibiliti për Qendër vere dhe Pushimore me banja (llixha) në Langenlois, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel të shkallës së mesme, me 180 dhoma në Vjenë, Austri
 • Përzgjedhja e Operatorit për një hotel me 3-yje në Graz, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel klub lluksi në Schladming, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel me 4-yje superior për zbavitje në kohën e lirë Alpbach, Austri
 • Plan-Biznesi për një hotel me 4-yje pë aktivitet në kohën e lirë në Großarl, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit pë zgjerim të një hoteli rezort egzistues me 4-yje në liqenin Wörthersee në Pörtschach, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një Rezort evenimentesh ne liqenint Wolfgangsee në St. Wolfgang, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një hotel me 5-yje në Bad Kleinkirchheim, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit pë një Rezort Golfi dhe Spa në Destinacionin Spa Stegersbach, Austri
 • Studim Fizibiliteti për një hotel me 4 yje në Radolfzell, Gjermani
 • Plani i biznesit për një Resort me 5 yje në Saas Fee, Zvicër
 • Studim Fizibiliteti për një hotel në anije në Lucern, Zvicër
 • Pozicionimi Strategjik dhe Përgjedhja e Operatorit për një Hotel Biznesi në St. Gallen, Zvicër
 • Vlerësimi i një hoteli rezort në Silvaplana, Zvicër
 • Kerkime mbi Hotelerine, vleresim, negocimit të çmimeve dhe drejtues ne procesin kryesor per blerjen, perfshire proceset ligjore per nje investitor të huaj ne Interlaken, Zvicer
 • Studimi i Fizibilitetit, Perzgjedhja e Operatorit dhe Kerkimi per Investitor per nje hotel me 4 yje ne Sedrun, Zvicres


Infrastruktura e Turizmit

 • Analiza e Kërkesës dhe Optimizimii Konceptit për një objekt sporti - zbavitjeje (në kohën e lirë) në Minsk, Bellorusi
 • Studimi i fizibilitetit për një projekt teleferiku pranë Opatija, Kroaci
 • Studimi fizibiliti preliminar për teleferikun në Učka Kroaci
 • Studim fizibiliteti per rezorin e planifikuar per skijim ne Arieseni, Romani
 • Studimi fizibiliti në aqua parkun në Moskë, Rusi
 • Vlerësimi ekonomik i një parku natyror i planifikuar edhe si park zbavitës në Moskë, Rusi
 • Koncepti i Zhvillimit për Stacionin Termal „Warmbad Villach“, Austri
 • Koncepti i Ristructurimit për Stac.Termal Loipersdorf, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një fushë golfi me18 vrima në Hollersbach, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për zgjerimin e sistemit te teleferikeve në Turracher Höhe, Austri
 • Analize Potenciale për një objekt edukimi dhe zbavitjeje, i quajtur “Bota e Kripës - Salt World” dedikuar (kushtuar) çështjes së kripës në Hallein, Austri
 • Koncepti i zhvillimit te Ngritjes për Rezortin malor Katschberg, Austri
 • Zhvillimi i konceptit dhe Studimi i Fizibilitetit për një park kafshësh në Rosegg, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një fushë golfi me18 vrima në Retz, Austri
 • Vlerësimin e vendit (vend-vendosjes) dhe Studimi i Fizibilitetit për një Muzeum “Tingulli i Muzikes - Sound of Music” në Salzburg, Austri
 • Koncepti i turizmit dhe Studimi i Fizibilitetit për kështjellen “Juliusburg” në Stetteldorf, Austri
 • Analiza e Kërkesës duke përfshirë parashikimin e të ardhurave për shtigjet e pemëve në lartesi (tree top paths) në Schruns, Austri
 • Studimi i Konceptit dhe Fizibilitetit për Rezortin malor Krippenstein, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një park Ujor në qytetin e Salzburgut, Austri
 • Zhvillimi i Konceptit dhe Studimi i Fizibilitetit për një botë aventure për fëmijet në Windischgarsten, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit dhe Plani i Marketingut për një objekt edukimi dhe zbavitje të quajtur “Bota e Verës - Wine World”, kushtuar çështjes së verës në Langenlois, Austri
 • Studimi i Fizibilitetit për një muzeum të vendosur në vilen e ish-perandorit Austriak në Bad Ischl, Austri
 • Zhvillimi i konceptit të një rruge të motivuar-teme, të quajtur “Rruga e Verës - Wine road” në provincën e Austrise së Poshtme, Austri
 • Plani i Veprimit për të rritur tërheqjen ndaj rrugëve të motivuara të ndryshme të quajtuara “Rrugët panoramike - Panorama Roads” në provincën e Salzburgut, Austri
 • Koncepti i Zhvillimit Strategjik për 42 parqe ujorë komunalë në Vjenë, Austri
 • Zhvillimi i Konceptit për të rritur tërheqjen ndaj liqenit të qytetit në Bad Waldsee, Gjermani
 • Studimi mbi efektin ekonomik të teleferikeve të rinj të skive në rajon Andermatt, Zvicër

   
 
 
 Mbrapa