We use cookies to offer the best possible user experience on our website. We also use third-party cookies, to deliver personalised advertisement messages. By using our website you agree, that cookies can be saved on your device. Further information on the cookies used and on how to disable them can be found here.
 
 
 

Për Kohl & Partner

Kohl & Partner-i është një kompani konsulente e pavarur dhe operuese ndërkombëtare, e specializuar në fushën e zhvillimit të hotelerisë dhe turizmit.

Kohl & Partner eshte nje kompani lider ne fushen e konsulences per turizmin ne Rajonin Alpin, nje nga rajonet turistike me te zhvilluara ne bote. Per me teper Kohl & Partner ka realizuar projekte ne me shume se 20 vende, ka nje rrjet te gjere te partnereve lokal dhe per kete arsye eshte nje nga kompanite me te medha me kete fushe ne Evrope. Klientët e Kohl & Partner-it radhiten nga destinacionet e famshme të turizmit, kompanitë udhëheqëse, autoritetet publike deri tek investitorët e mirënjohur. Know-how ynë për turizmin, i kombinuar me më tepër se 30 vjet përvojë në fushën e zhvillimit të turizmit na jep ne aftësinë të veprojmë si një partner i besueshëm për zhvillimin e projekteve ndërkombëtare të turizmit.

CONTACT US

 
 
 
 

Klientët tanë:

Sipërmarrës, Operator & Pronarë, Investitorë & banka, Zhvillues Projektesh, Autoritete Publike

Studime Fizibiliteti

Mbështetje e sipëmarrësve, investitorëve, blerësve dhe shitësve për vlerësimin e investimit në hotel ose transaksionit

Përzgjedhja e Operatorit

Në rast se projekti kërkon një operator me përvojë, firma Kohl & Partner do të mbështesë procesin e përzgjedhjes

Vlerësimet e Hoteleve

Vleresime profesionale të hoteleve, p.sh. duke përdorur metoden e Fluksit të Rrjedhjes së Parave (Discount Cash-Flow)-(DCF)
 
 Shiko të gjitha 
 

Klientët tanë:

Organizatat e Turizmit, Autoritetet Publike (bashkitë, rajonet, provincat, vendet)

Planet e Zhvillimit të Turizmit (Master-Planet)

Gjendja e Planeve të Zhvillimit për drejtimet (destinacionet) e turizmit bazuar në metodat moderne të planifikimit strategjik

Auditet e Destinacionit

Përcaktimi i hapave më të rëndësishëm nga ana e autoriteteve publike për të mbështetur një zhvillim profesional të turizmit

Master-Plani i Hotelit

Përcaktimi i kapacitetit maksimal të hotelit për një destinacion, duke përfshirë këtu një vlerësim mbi vendndodhjet e mundshme të hotelit dhe konceptet hoteliere të kopsitura
 
 Shiko të gjitha 
 

Klientët tanë:

Parqet Ujorë, Teleferikët & Infrastruktura Sportive, Shëndeti & Objektet Spa, Muzetë & Parqet Tematikë, Qendra Kongresesh, Vende Tërheqëse të Turizmit

Studimet e Fizibilitetit

Të përcaktojë potencialin e ardhshëm ekonomik dhe të vlerësojë ato që priten në të ardhmen me një shtrirje sa më të mirë të mundshme

Marketingu & Shitjet

Marketing profesional për një pozicionim të suksesshëm në treg

Modelet e Partneritetit Publik Privat

Zhvillimi i modeleve të Projekteve të Partneritetit Publik Privat-PPP për të ndërtuar dhe operuar projektet e infrastrukturës së turizmit në mënyrë me te suksesshme dhe të mjaftueshme
 
 Shiko të gjitha 
 

Shembuj të shërbimeve të firmës Kohl & Partner në këtë fushë:

Prezantimet

Ekspertët e Kohl & Partner morrën pjesë në disa konferenca si bisedues kryesorë ose anëtarë të këshillave organizative. Midis këtyre aktiviteteve mund të përmenden:
 • "Kongresi i 9 Botëror mbi “Dëbora dhe Turizmi Malor", organizuar nga Organizata Botërore e Turizmit të OKB-së në Sant Julia de Loria (Andorra 2016)
 • "Konferenca e 2 -të Euro- Aziatike për Zhvillimin Resorteve Malore ", organizuar nga Organizata Botërore e Turizmit të OKB-së në Ulsan (të Koresë së Jugut 2015)
 • "Konferenca e 11-të e Qyteteve dhe Rajoneve Evropiane" në Salzburg (Austri 2015)
 • Menaxhimi i Hotelit dhe Forumi i investimeve në Nikosia (Qipro 2014)
 • Saloni Ndërkombëtar i skive, Moskë (Rusi 2014)
 • Konferenca për investime në hotelerinë dhe turizmin në Bukuresht (Rumani 2013)
 • Konferenca për turizmin dimëror në Volos (Greqi 2013)
 • Seminari edukativ „Promovimi i një produkti turistik në tregjet turistike vendase dhe ndërkombëtare“, i Agjencisë ruse 
 • turizmit, Istra (Rusi 2012) 
 • „MEDays“ – Forumi ndërkombëtar në Tanger (Maroku 2012)
 • Forumi turistik slloven në Radenci (Slloveni 2012)
 • Konferenca CAA (Kaukazi dhe Azia Qendrore) e Ministrisë federale austriake të ekonomisë, Familja dhe Rinia në Vjenë (Austri 2012)
 • Konferenca ndërkombëtare e turizmit “STTIM” (Udhëtime dhe investime në tregun turistik në Arabinë Saudite), në Riyadh (Arabia Saudite 2012)
 • Konferenca ndërkombëtare e turizmit “Vizitoni Rusinë” në Yarovslavl (Rusi 2011)
 • Forumi i biznesit Baku-Vjenë në Baku (Azejberxhan 2011)

Seminaret e menaxhimit dhe për punonjësit

Udhëheqje – Cilësi – Personalitet – Marketing & Shitje – Kontrollim – Novacion – Çmime (Vendosja e çmimeve) – Menaxhimi i Burimeve Njerëzore - Wellness & Spa – Menaxhimi i Destinacionit
 
 
 
 

Referencë - Destinacionet e turizmit

Zgjidhjet e kopsitura për klientët

Para-studim për një projekt vend-pushimi (holiday resort) afër qytetit Vlora, Shqiperi

Para-studim për një projekt vend-pushimi (holiday resort) afër qytetit Vlora, Shqiperi Detalet
 
 

Kohl & Partner mbështetur mijëra projekte në më shumë se 20 vende

Kohl & Partner mbështetur mijëra projekte në më shumë se 20 vende Detalet